Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

NEN led verlichting lassen

U bevindt zich hier: Home / NEN led verlichting lassen

NEN led verlichting lassen

Bij laswerkzaamheden is het belangrijk dat je geconcentreerd kan werken en ten alle tijden goed het resultaat kun zien. Om dit te kunnen waarborgen is voor deze werkzaamheden een lux norm van 300 lux bepaald. Deze norm voorkomt overbelichting en een overkill van licht die als onprettig en soms zelfs schadelijk ervaren kan worden. Deze norm is gemeten vanaf ooghoogte/werkhoogte. Dat wil zeggen dat de lichtbron een hogere lumen output dient te hebben vanaf het plafond.

Naast de juiste lux normen zijn er bij grootschalige laswerkzaamheden nog andere factoren die meegewogen kunnen worden bij het bepalen van de juiste led verlichting. Denk hierbij aan bescherming tegen vervuilende lasdampen en een goede warmteafvoer van de lichtbron. Warmte en dampen stijgen immers naar boven toe.

De kwaliteit en levensduur van led verlichting is voor een groot deel afhankelijk van de warmte afvoer. Led kan immers niet goed tegen oververhitting. Er zijn tal van led verlichtingen op de markt met een uiteenlopende kwaliteit.

Om vervuilende lasdampen buiten de lichtbron te houden worden in de meeste gevallen zogeheten tri-proof led verlichting toegepast. Bij dit product zijn de led diodes hermetisch in het armatuur gebouwd zodat hier onmogelijk lasdampen in kunnen komen. Daarnaast is de warmte afvoer en circulatie optimaal in orden om een lange levensduur te waarborgen.

Bij hogere plafond is echter in veel gevallen een grote lumen output nodig om aan de norm van 300 lux te voldoen. In deze gevallen bieden onze RB LED High Bay producten een krachtige en slimme oplossing voor uw bedrijf. Een stevige en solide behuizing voorkomt vervuiling van lasdampen. Daarnaast is de warmteafvoer goed op orde door een hoogwaardige ingebouwde staal koelmotor. Dit product is optioneel voorzien van licht en beweging censoren en in lichtsterkte af te stellen.

Led Solutions Holland heeft geen partnership met het NEN, maar hecht veel waarden aan hun deskundigheid en normeringen. Bezoek de website van NEN voor de meest uitgebreide informatie. https://www.nen.nl/NEN-Shop/Norm/NENEN-1246412011-nl.htm

Hopelijk bent u zo voldoende geïnformeerd over NEN led verlichting lassen. Neem voor al uw vragen of een advies gesprek op locatie gerust contact op. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij NEN led verlichting lassen.

NEN led verlichting lassen producten

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie