Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

NEN led verlichting Machinale metaalbewerking

U bevindt zich hier: Home / NEN led verlichting Machinale metaalbewerking

NEN led verlichting Machinale metaalbewerking

(grof en gemiddeld)

In het kader van veiligheid is het belangrijk dat werkruimtes waar grof tot gemiddelde machinale metaalbewerking plaatsvind goed te verlichten. Dit kan geburen middels natuurlijke lichtinval en kunstmatig licht zoals led verlichting. Om optimale veiligheid en productiviteit te waarborgen is hier een lux norm van 300 lux bepaald als wenselijk.

Deze lux norm van 300 lux is gemeten vanaf werkhoogte / ooghoogte. Dat wil dus zeggen dat de lichtbron afhankelijk van de plafondhoogte een hogere lumen output moet hebben op deze lux norm te behalen. Goed laten doormeten door een specialist is dus  raadzaam.

Led verlichting advies

De juiste lux norm is afhankelijk van natuurlijk lichtinval, kunstmatige lichtbronnen en reflecterende factoren zoals vloeren en muren. Er komt nog best wat bij kijken om een mooie besparing en reductie van CO2 uitstoot te realiseren. Onze ervaren specialisten zijn volledig op de hoogte van de juiste technieken en lux normen. We helpen u dan ook graag met goed advies.

Led Solutions Holland heeft geen partnership met het NEN, maar hecht veel waarden aan hun deskundigheid en normeringen. Bezoek de website van NEN voor de meest uitgebreide informatie. https://www.nen.nl/NEN-Shop/Norm/NENEN-1246412011-nl.htm

Neem voor al uw vragen over NEN led verlichting Machinale metaalbewerking gerust contact op voor een advies gesprek op locatie. Onze ervaren adviseurs helpen u graag aan een optimaal werklicht volgens NEN led verlichting Machinale metaalbewerking.

NEN led verlichting Machinale metaalbewerking

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie