Arca Printers en Supplies Moerdijk: aanzienlijke besparing

Arca Printers en Supplies Moerdijk: aanzienlijke besparing

Arca Printers en Supplies Moerdijk is dé leverancier voor alles wat met printen en printers te maken heeft. Het bedrijf richt zich op de markt van verbruiksartikelen voor printers uit de professionele en semiprofessionele fotografiebranche. Het familiebedrijf is opgericht in 1990 en is uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van Nederland. Vanuit de opslag in Moerdijk exporteert de onderneming naar meer dan tien Europese landen.

Led Solutions Holland heeft onlangs een aanzienlijke besparing kunnen realiseren bij Arca Printers en Supplies Moerdijk. Voor de klant was het van belang te besparen op de vaste energiekosten en een verbetering te realiseren in de werkverlichting. Daarom hebben we onze RB LED Highline Tubes van 120 en 150 centimeter toegepast.

Door deze duurzame en slimme overstap bespaart Arca Printers en Supplies Moerdijk maar liefst 75 procent op de energiekosten. Ook is de werkverlichting aanzienlijk verbeterd binnen de kantoor- en magazijnruimtes.

Bent u nieuwsgierig naar het totale resultaat bij Arca Printers en Supplies? We sturen u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming!

Onze ervaren lichtadviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak bij u op locatie.