Betonindustrie De Hamer Waspik: Een steengoede besparing!

Betonindustrie De Hamer Waspik: Een steengoede besparing!

Betonindustrie de Hamer Waspik is sinds 1938 uitgegroeid naar een bedrijf met 150 medewerkers en locaties in Nijmegen, Heumen en Waspik.
Dat de Hamer duurzaamheid hoog in het vaandel heeft blijkt uit hun productie van beton en hun gehele bedrijfsvoering. Het spreekt dan ook voor zich dat dit bedrijf van led verlichting gebruik is gaan maken.

Naast het realiseren van een mooie besparing in het stroomverbruik en de bijkomende kosten was goed werklicht voor het personeel belangrijk. Door het hoge plafond is er gekozen voor de RB.LED Highline Tube van 150cm. Dit product heeft een zeer hoge energie-efficiënte en lichtopbrengst van 150 lumen per watt. Daarnaast draagt de aluminium behuizing zorg voor een optimale warmte afvoer. Dit betekend voor De Hamer de zekerheid van een lange levensduur. Jaarlijks onderhoud behoort tot het verleden. Het werklicht is fors verbeterd en de investering verdient zich in no time terug. Onze installateurs zorgde weer voor een snelle en gestroomlijnde installatie.

Nieuwsgierig naar het totale resultaat bij Betonindustrie De Hamer Waspik ? We sturen u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming!

Onze ervaren lichtadviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak bij u op locatie.