CSU Groep Uden: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

CSU Groep Uden: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

CSU Groep Uden voert terecht als familiebedrijf het motto `scherp op schoon`. Met een team van ruim 14.000 medewerkers behoord CSU Uden tot de top 3 Nederlandse schoonmaakbedrijven met het hoofdkantoor in Uden. Het unieke weetje van dit familie schoonmaakbedrijf is dat  zowel de directie als het management voor 1/3 mee participeert.

CSU Groep Uden heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Hier hebben ze door de jaren heen tal van prijzen mee gewonnen. Het spreekt dan ook voor zich dat ze voor de high performance top producten van RB.LED hebben gekozen. In het hoofdkantoor van CSU Uden hebben onze ervaren installateurs ruim 800 PL armaturen vervangen voor RB.LED Highline Downlight armaturen. Hierdoor is hun CO2 prestatieladder en werklicht er weer flink op vooruit gegaan. Door het lage vermogen verdient deze slimme investering zichzelf snel terug.

Nieuwsgierig naar het totale resultaat bij CSU Groep Uden? We sturen u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming!

Onze ervaren lichtadviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak bij u op locatie.