GroenRijk Prinsenbeek: Onderneemt buitengewoon groen

GroenRijk Prinsenbeek: Onderneemt buitengewoon groen

GroenRijk Prinsenbeek bevindt zicht al ruim 40 jaar net buiten het centrum van Prinsenbeek nabij Breda. Bij het ervaren en enthousiaste team van dit prachtige tuincentrum kunt u terecht voor onder andere kamerplanten, vastenplanten, heggen en bomen. Daarnaast vindt u hier prachtige woonaccessoires, van alles voor uw huisdier en een heerlijke lunchroom.

Ter verbetering van hun werklicht en CO2 prestatieladder zijn we voor GroenRijk Prinsenbeek aan het werk gegaan. Er zijn compleet nieuwe licht lijnen geïnstalleerd volgens ons unieke lineaire concept. De lichtbronnen in dit systeem zijn eenvoudig te verschuiven. In het systeem zit een kabel management verwerkt voor een optimaal gebruiksgemak. Bovendien is werk ons systeem met meerdere fases, hierdoor kan de opdrachtgever flexibel met zijn verlichting omgaan. Een prima en betaalbaarder alternatief voor een Veco systeem. Door onze hoogwaardige Tri Proof armaturen voorzien vanhoge kleurechtheid geniet GroenRijk voor vele jaren van een optimale presentatie van hun bloemen en planten. Ze verdienen de investering snel terug door het lage wattage.

Nieuwsgierig naar het totale resultaat bij GroenRijk Prinsenbeek? We sturen u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming!

Onze ervaren lichtadviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak bij u op locatie.