Kemeling Kunststoffen Naaldwijk: Retrofit armatuur voor Philips lichtlijn

Kemeling Kunststoffen Naaldwijk: Made to (retro)fit!

Kemeling Kunststoffen: de onafhankelijke producent van betrouwbare tanks, bakken, putten, kisten en kasten voor bedrijven. Kemeling heeft een team van ervaren, bekwame en gecertificeerde productiemedewerkers, projectleiders en engineers met tientallen jaren ervaring.

Kemeling Kunststoffen had een werkplaats waarbij behoefte was aan meer licht op de werkvloer, mede door het hoge lichtverlies van Tl-verlichting. Kemeling s zich bewust van de verantwoordelijkheid die ze hebben als bedrijf met oog op het milieu. Ze waren daarom ook blij verrast door het aanbod van LED Solutions Holland. Door de inzet van krachtige LED armaturen voldoet alles ruim boven de gestelde NEN-EN 12464 norm. Kemeling heeft een voor veel bedrijven herkenbare situatie: namelijk lichtlijnen. In dit geval ging het om een Philips TTX lichtlijn, waar LED Solutions Holland een zeer innovatieve oplossing voor heeft. Namelijk in de vorm van onze RB.LED Lineair Replacement LED armatuur, die ontwikkeld zijn voor iedere soort lichtlijn (zoals onder andere Philips, Veko, Norton, Zumtobel, Regiolux etc. etc.)

Deze oplossing halveert het energieverbruik en verdubbelt (minimaal) de aanwezige lichtopbrengst van reguliere TL verlichting. Daarnaast is het innovatieve systeem zo gemaakt, dat het installatietechnisch zeer snel wordt opgeleverd. Deze volledige installatie was dan ook al opgeleverd binnen 1,5 werkdag. Daarbovenop komt ook nog eens 45% Energie Investeringsaftrek, wat het een nog aantrekkelijker verhaal maakt.

Ook op zoek naar een onderhoudsvrij LED alternatief voor uw lichtlijn? Meld het ons hieronder en we nemen contact met u op!