Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Snelle responstijd

U bevindt zich hier: Home / Snelle responstijd

Snelle responstijd

Wanneer u het licht inschakelt, wilt u direct kunnen profiteren van de verlichting. Waar het een gemiddelde spaarlamp vaak enige tijd kost om op te starten, heeft u met de led verlichting van Led Solutions Holland een directe responstijd. Ook het schokken, waar veel conventionele verlichting vaak last van heeft, komt niet voor bij onze led verlichting. Zo heeft u verlichting, dat constant op volle kracht aan kan staan in uw bedrijfspand, zonder vervelende haperingen te vertonen. Bent u na een lange dag klaar op de werkvloer? Als u de schakelaar omzet, is het licht met een druk op de knop direct gedoofd.

‘Slimme beweging’ sensoren met een snelle responstijd

Stel dat u gebruik maakt van gasontladingslampen zoals bijvoorbeeld HQI lampen van 400 watt is het inzetten van beweging en lichtsensoren door de langzame responstijd vaak onprettig. Als een lichtbron 3 tot 4 minuten nodig heeft om op te warmen voordat deze volledige lichtoutput geeft, zijn sensoren vaak onhandig om in te zetten. Een RB.LED high bay gaat door de snelle responstijd direct aan. Dit maakt led verlichting ideaal om in combinatie met sensoren in te zetten. Hierdoor haalt u maximale bespaarmogelijkheden en een mooi stukje gemak in uw bedrijf.

Onze ervaren lichtadviseurs helpen u graag het meeste voordeel en beste resultaat te behalen uit uw investering in led verlichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie