Wat is IP68 

IP classificatie betekent International Protection. Deze classificatie duidt aan hoe water- en stofbeschermend de led verlichting is. IP classificatie bestaat uit 2 cijfers zoals hieronder omschreven.

– 1ste cijfer voorwerp en stofbescherming
– 2de cijfer water bescherming / geen bescherming

1ste cijfer:
0. Geen bescherming
1. Grote voorwerpen
2. Middelgrote voorwerpen
3. Kleine voorwerpen
4. Spitse voorwerpen
5. Stofbescherming
6. Stofvrij

2de cijfer:
0. Geen
1. Drupdicht type 1
2. Drupdicht type 2
3. Spatdicht
4. Plensdicht
5. Sproeidicht
6. Waterbestendig
7. Dompeldicht
8. Waterdicht
9. Vochtdicht

Maar wat is IP68 in de praktijk

IP68 LED terreinverlichting
RB LED heeft een breed assortiment van IP68 verlichting die bijzonder geschikt zijn voor terreinverlichting en gevelverlichting. Hierdoor kan er flink bespaard worden op de verlichting, zowel binnen als buiten terwijl de weersomstandigheden vrij zijn gang kan gaan.

Onze IP65 led verlichting is daarnaast bijzonder geschikt en veel gebruikt in (half) overdekte parkeergarages, parkeeroverkappingen, tankstations, hallen, tunnels, galerijen en andere ruimtes. Kortom overal waar de elementen hun gang kunnen gaan biedt IP65 led verlichting, naast een besparing en verbetering van de verlichting, de zekerheid dat tijdens de meest slechte weersomstandigheden uw verlichting zal blijven branden.

IP68 LED industriële verlichting.
In de industrie is het van groot belang dat de productie continu doorgaat en de medewerkers ten alle tijden goed kunnen waarnemen wat ze aan het doen zijn. IP68 gecertificeerde Led armaturen bieden u deze zekerheid. Onze verlichting is volledig bestand tegen water, stof en voorwerpen en dat maakt het samen met onze speciale armaturen de ideale oplossing voor iedere fabriek. Deze armaturen hebben we laten ontwikkelen zodat explosiegevaar en slagschade tot het verleden behoren. Door de industriële sensoren zal uw verlichting daarnaast nooit onnodig branden.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%